INFORMACIÓ TURÍSTICA SOBRE PORTELL

SI VENIU AMB COTXE...

Moltes vegades, la gent que ve al nostre poble, ho fa per les rutes més inesperades. Així que, com que avui en dia hi ha molts recursos en internet per a facilitar-nos les coses, farem la prova d'insertar el servei de mapes de Google (GoogleMaps). Us sortiran en blau les rutes més aconsellables; una pels qui vingueu de Barcelona, i una altra per als que ho per als qui ho feu des de València. Dins del mapa, us podeu moure per on vulgueu. Esperem que us siga útil.


Mostra un mapa més gran

 

SI VENIU AMB TRANSPORT PÚBLIC...

Portell, i la comarca dels Ports en general, no està massa ben connectada per transport públic amb la resta del món. Però per als qui no tingueu cotxe, us donarem unes petites instruccions de com podeu arribar: Primer, heu d'arribar com pugueu a Castelló o a Vinaròs. A Castelló si veniu des del sud o també, des de Madrid, ja que passareu per València. A Vinaròs si veniu des del nord. Si veniu per la banda de Terol us serà una mica més complicat perquè no hi ha massa combinacions, per no dir cap.

Si veniu des de Castelló... ací teniu els horaris (Autos Mediterraneo)

Més informació en la web de l'Associació d'Autobusos de Castelló

 

Si veniu des de Vinaròs... ací teniu els horaris (Autos Mediterraneo)

NOTA IMPORTANT: Vigileu, perquè quan vingueu des de Vinaròs, haureu de fer transbord a Sant Mateu i agafar el autobús que ve des de Castelló (veure horaris que hem posat abans, de la línia Castelló-Morella)

*Vigileu amb els horaris perquè al llarg del temps poden anar canviant. Per això, abans de prendre decisions, hauríeu de confirmar que no han estat modificats.


Per una altra banda, en Internet, diverses entitats ja s'han ocupat de PORTELL des del punt de vista turístic. Així que, de moment, el que hem fet és enllaçar tota aquesta informació per tal de que tinguem un accés ràpid al que es diu del nostre poble. Si ets visitant i vols informació de Portell, ahí en trobaràs de sobra. I si ets del poble, sabràs el que diuen de nosaltres, i així, si cal, poder demanar-los que rectifiquen el que estiga incorrecte. 

 
VIQUIPÈDIA
TURISME RURAL CASTELLÓ
PATRONAT PROVINCIAL DE TURISME
MANCOMUNIDAD TURÍSTICA DEL MAESTRAZGO
FEDERACIÓ VALENCIANA DE MUNICIPIS I PROVÍNCIES
PORTS MAESTRAT
UNIVERSITAT DE VALÈNCIA (uv.es) (valencia.edu)
CASTELLS I FORTIFICACIONS DE LA COMUNITAD VALENCIANA
POBLES D'ESPANYA
ENTREPUEBLOS
 

També trobareu pàgines web on parla de temes més concrets:

LES CAMPANES

ELS FAIXEROS

LA NEVERA

 

En quant a les pàgines web comercials de PORTELL, de moment només en tenim les següents:

TEXRIS S.L.

ARTESANIA "LAS CABRILLAS"

HOTEL RESTAURANT

Trobareu FOTOS de racons del poble, festes, detalls, gent, tradicions, etc, en:

FOTOS

A més, podeu trobar informació sobre altres pobles veïns si entreu en:

POBLES VEÏNS

tornar a la pàgina principal